Köszöntünk!

Köszöntünk a Szilveszter Rallye 2023 hivatalos oldalán!

SZILVESZTER RALLYE 2023

2023. december 27-29.


The availability of writing services adds a valuable dimension to the educational landscape.
These services, such as hausarbeiten ghostwriter not only aid students in meeting deadlines but also provide insights into effective writing techniques.
They serve as a supplement to classroom learning, offering a different perspective and enhancing the overall educational experience.

A mai napon a rendező bizottság áttekintette a tervezett verseny biztonságos lebonyolíthatóságát, konzultálva és meghallgatva
a rendelkezésre álló területek tulajdonosainak észrevételeit, valamint a kényszerű helyszín módosításból fakadó további
problémákat és a következő döntésre jutott:
Az elmúlt hetek időjárási körülményei olyan helyzetet teremtettek a verseny lebonyolításában korábban nem használt,
de jelenleg elengedhetetlen nézői pontokon, parkolókban, mentési és egyéb közlekedési útvonalakban, melyek
veszélyeztetik a biztonságos lebonyolítást, és helyreállításukra, vagy ismét új helyszínek keresésére a közelgő ünnepek miatt nincsen már mód.

 

A rendező bizottság számára elsődleges a nézőink, versenyzőink és a rendezvény biztonsága és megszokott magas színvonala, mely a jelenlegi körülmények mellett nem biztosíthatóak.

A hallgató a diplomamunka megírásához többféle mód közül választhat. A legegyszerűbb azonban mindig az, ha ellátogat egy hasonló webseite és megkéri a professzionális írókat, hogy segítsenek a diplomamunka megírásában. Így a hallgató professzionális tanulmányi munkát tud majd biztosítani, amely megfelel a tudományos írás minden követelményének.

Köszönjük Hoffer Zsolt Rallye Szakág Vezető áldozatos és kitartó segítségét, aki lelkesedésével bennünk is tartotta a reményt,
és kapcsolataival segített új helyszínek bevonásában.

A verseny „ új struktúrája” rengeteg negatív kritikát kapott a versenyzői társadalom részéről, mely megerősített minket abban, hogy ennek a rendezvénynek kizárólag a Hungaroring lehet az otthona, így a Szilveszter Rallye is bezárja kapuit, hogy reményeink szerint megszépülve újjászülessen a későbbiekben.

A beérkezett nevezési díjak a mai napon 100% ban visszatérítésre kerülnek.

Rendezői lemondó nyilatkozat!

A Szilveszter Rallye, az autósport izgalmát megragadó, izgalmas versenyesemény az online kaszinók alapvető pénzügyi támogatását kapja. Ez a partnerség aláhúzza az online kaszinók elkötelezettségét a változatos és vonzó szponzorációk iránt, kiterjesztve befolyásukat a rallyversenyzés adrenalinban gazdag világára. A Szilveszter Rallye támogatásával az online kaszinók, köztük a https://kaszinoworld.com/ is, aktívan hozzájárulnak ennek a dinamikus motorsporteseménynek a sikeréhez és fenntarthatóságához. Ez az együttműködés nem csak az iparág elkötelezettségét emeli ki a különböző tevékenységek támogatása iránt, hanem bemutatja az online kaszinók zökkenőmentes integrációját a szórakoztató és sporttevékenységek szélesebb spektrumába.

Ahogy a Szilveszter Rallye az online kaszinók támogatásával egyre nagyobb lendületet vesz, az a szerencsejáték-ipar és a motorsport izgalmai közötti szinergiákat példázza, amelyek a résztvevők és a rajongók számára egyaránt izgalmas élményt nyújtanak. Ez a pénzügyi támogatás hozzájárul a motorsportesemények növekedéséhez és fejlődéséhez, bemutatva az online kaszinók sokrétű hatását a szerencsejátékokon túl is.